Event Design

ReINVENT technology

An event created to awareness of the new design thinking technology of HP and ALLPLAN

The Event LOGO

In terms of design and innovation, HP and ALLPLAN are leaders.
Invention defines HP and ALLPLAN as both companies exemplify the kinds of research projects that result in market-changing innovation.
Starting from here, I have created the name and logo of the event.

Promo VIDEO 

Newsletter

Landing Page

Prezi Presentation Design

Blog Articles

Proiectand, construind si reusind impreuna cu ALLPLAN, HP, Nemetschek Romania si Dacora Print

In aceasta lume a creatiei, a planurilor si masuratorilor, a calculelor si desenelor tehnice, suportul tehnologic este indispensabil. Inca din faza incipienta a lucrarilor, tehnologia performanta poate influenta intreg proiectul, incurajand colaborarea in echipa si facilitand realizarea deadline-urilor conform planificarilor.

 ReINVENT Technology” a fost conceput de ALLPLAN, HP, Nemetschek Romania si Dacora Print pentru a ne permite sa ne conectam la cea mai avansata platforma tehnologica de recreare a spatiului in care traim. Putem remodela lumea la nivel de profesionist doar accesand cele mai noi si mai flexibile instrumente pentru proiectare arhitecturala si calcul detaliat.

De la schite si proiecte pe hartie la ridicarea de constructii in practica – o ascensiune sustinuta de ALLPLAN si HP DesignJet T830 MFP

Arhitectura reprezinta, la ora actuala, mai mult decat proiecte, schite, calcule, idei creative. Arhitectura intelege comportamentul, dorintele si nevoile oamenilor, arhitectura influenteaza oamenii, modeland si vietile lor. Cum putem indeplini mai bine acest rol?

Doar la “ReINVENT Technology” ALLPLAN si HP isi reunesc fortele creatoare pentru a reconfigura o noua generatie de arhitecti si constructori. O generatie care stie sa anticipeze problemele de maine, folosind tehnologia din prezent.

Message Distribution on Social Media

„Excellent job done! I do like it! This is excellent example of how simple things could work when connected to digital media together with creativity of media expert”.

Simon Michal

Regional Sales Manager – Large Format Printing HP